Wie ben ik

Dankzij mijn Aziatische-Koreaanse roots heb ik een aangeboren gevoeligheid en liefde voor schoonheid en verfijning.
Ik werk graag in contact en in verbinding met mensen.
Zen-meditatie en mindfulness hebben mijn innerlijke rust, de smaak van diepe stilte en helderheid vergroot.  Mijn empatisch capaciteit is gegroeid door therapeutische trainingen, waardoor er een diepe connectie met jou  mogelijk wordt. Authenticiteit is voor mij een belangrijke basiswaarde waar ik me naar richt.
Ik wil graag mijn zin voor ontspanning, stilte, oog voor detail en perfectie overbrengen tijdens de verschillende behandelingen : permanente make-up, massages, huidverzorgingen, nageltechnieken,  …
Na 24 jaar ervaring boeit het me nog steeds om jou als klant te verzorgen en je een meerwaarde aan te bieden waardoor je er beter uitziet en je beter voelt, meer Jezelf !

wie ben ik 2