Permanente Make Up

Het toepassen van de permanente make up techniek is de laatste jaren sterk toegenomen. Logisch wanneer men bedenkt dat de techniek verscheidene toepassingsgebieden kent !

Voor U medisch :

Heeft u een onderbroken wenkbrauwbogen, lippen, wimper lijn, … bv. ten gevolge van vroegere ingrepen, brandwonden, ongeval, … ?

Voor u esthetisch :

Voor het permanent inkleuren van uw wenkbrauwen, -lip contour, -oogomtrek, het plaatsen van een ’tâche de beauté’.

Ik geef u esthetisch advies : hoe uw ogen sterk en sprekend zijn, hoe uw wenkbrauwen harmonisch en jong uitzien en hoe uw mond en lippen vol en vitaal worden. Op welke plaats is een schoonheidsvlekje bij u een belangrijk esthetisch detail ?

Voordelen van Permanente Make up  :

De make up heeft een lange houdbaarheid, 2 tot 5 jaar en is waterbestendig.

Op elk moment van de dag, ook bij het sporten, ziet u er perfect gemaquilleerd uit. U hebt geen zorgen meer met uitlopende oogpotloden of eye-liners.

U verliest geen tijd met het aanbrengen van oogpotlood of eye-liner.

Heeft u een verminderde gezichtsscherpte of bent u wat onhandig, dan krijg u nu een eenvoudige oplossing voor uw maquillage probleem.

Hoe verloopt de behandeling :

We beginnen met een voorstudie : de wenkbrauwen, ogen, of lippen worden geobserveerd, gecorrigeerd en geoptimaliseerd, we bepalen de kleur en de vorm. Het resultaat presenteer ik u met make up- potloden.

Dan volgt het pigmenteren met het permanente make up toestel.

Gemiddeld duurt de voorstudie en het pigmenteren een uur.

De make up wordt geheel in overleg en volgens uw wens aangebracht.

Onmiddellijk na de ingreep kunnen er rond de behandelde zone wat zwelling en roodverkleuring optreden. Deze verdwijnen na een paar uren tot twee dagen.

De eerste week na de ingreep mag u NIET op de behandelde zones  wrijven of te krabben. Het aangebrachte pigment moet namelijk de tijd krijgen om in de huid te fixeren. Op de behandelde huidgebieden mag de eerste week geen maquillage worden aangebracht, alsook niet zwemmen, sauna, noch zonnebank.

Twee weken na de ingreep evalueren we het resultaat en indien nodig wordt een bijwerking uitgevoerd.

Indien u vragen hebt, contacteer me of komt u gerust langs voor gratis consult.

Professionele groeten,

Foto’s Eyeliners : dank aan Cindy De Beuckelaer voor haar toestemming voor publicatie.

IMG_E0595 IMG_0632