Permanente Make up

Permanente Make Up

permanente-make-up-2013-02-04-om-11-21-30

Het toepassen van de permanente make up techniek heeft de laatste jaren een sterke opgang gekend. Logisch wanneer men bedenkt dat de techniek verscheidene toepassingsgebieden kent :

Medisch :

Het corrigeren van onderbroken wenkbrauwbogen, lippen, wimperlijn, … bv. ten gevolge van vroegere ingrepen, brandwonden, ongevallen, …

Esthetisch :

Het permanent inkleuren van de wenkbrauwen, -lipcontour, -oogomtrek, het plaatsen van een ’tâche de beauté’.

Voordelen van Permanente Make up

De make up heeft een lange houdbaarheid, 2 tot 5 jaar en is waterbestendig.

Op elk moment van de dag , ook bij het sporten, ziet u er perfect gemaquilleerd uit. U heeft geen problemen meer met uitlopende oogpotloden of eye-liners.

Geen tijdverlies meer met het aanbrengen van oogpotlood of eye-liner.

Personen met een verminderde gezichtsscherpte of onhandige personen krijgen nu een eenvoudige oplossing voor hun maquillageprobleem.

Hoe verloopt de behandeling :

We beginnen met een voorstudie : de wenkbrauwen, ogen, of lippen worden geobserveerd, gecorrigeerd en optimaliseerd, de kleur en vorm bepaald en gepresenteerd met make up potloden.

Dan volgt het pigmenteren met het permanente make up toestel.

Gemiddeld duurt dit een uur.

De make up wordt geheel volgens uw wensen aangebracht.

Onmiddellijk na de ingreep kunnen er rond de behandelde zone wat zwelling en roodverkleuring optreden. Deze verdwijnen na een paar uren tot twee dagen.

De eerste week na de ingreep is er een strikt verbod om op de behandelde zones te wrijven of te krabben. Het aangebrachte pigmant moet namelijk de tijd krijgen om zich goed in de huid te fixeren. Op de behandelde huidgebieden mg de eerste week geen maquillage worden aangebracht, alsook niet zwemmen, noch sauna of zonnebank.

Twee weken na de ingreep wordt geevalueerd en indien nodig een bijwerking uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *