Wie ben ik

Dankzij mijn Aziatische-Koreaanse roots heb ik een aangeboren gevoeligheid en liefde voor schoonheid en verfijning.
Ik werk graag in contact en in verbinding met mensen.
Zen-meditatie en mindfulness hebben mijn innerlijke rust, de smaak van diepe stilte en helderheid vergroot.  Mijn empatisch capaciteit is gegroeid door therapeutische trainingen, waardoor er een diepe connectie met u mogelijk wordt. Authenticiteit is een belangrijke basiswaarde waar ik me naar richt.
Ik wil graag mijn zin voor ontspanning, stilte, oog voor detail en perfectie overbrengen tijdens de verschillende behandelingen : permanente make-up, massages, huidverzorgingen, nageltechnieken,  …
Na 24 jaar ervaring boeit het me nog steeds om u als klant te verzorgen en u een meerwaarde aan te bieden waardoor u er beter uitziet en u beter voelt en meer in contact met uzelf bent !

wie ben ik 2